Hur man hittar en bra städfirma

 

Idag skall vi prata om hur man hittar en bra städfirma, vad man skall tänka på och vilka fallgropar som finns när man skall anlita någon för att städa hemma eller på kontoret.

Alla lokaler behöver någon gång städas, åtminstone de lokaler som används. Det är hälsoskadligt att vistas i allt för smutsiga miljöer för städning stockholm. Andas man in för mycket damma kan det leda till allergier och sjukdom. Vill man inte utföra städning på egen hand får man istället anlita en städfirma.

Det finns många fördelar med att anlita någon, först och främst slipper man städa själv vilket är skönt. Sedan är den som för städning stockholm professionell så man kan vara trygg i att städningen utförs på rätt sätt.

städfirma 234 städning

För att hitta en bra städfirma i sin stad eller ort är det enklast att använda sig av en sökmotor på internet. Det finns flera att välja för städning stockholm mellan men jag skulle rekommendera Google eftersom denna sökmotor helt enkelt är bäst. Man får fram mest relevanta resultat och användargränssnittet är rent och simpelt.

Då söker man på städfirma + ort och man får upp ett flertal träffar, dels i en s.k. lokal lista och dels i en lista med firmornas hemsidor för flyttstädning stockholm. Man kan där enkelt jämföra de olika firmorna mot varandra och via hemsida begära offert på flyttstädning stockholm. Via den lokala listan kan man ringa upp direkt eller klicka sig in på firmans hemsida.

För att vara säker på att städfirman är seriös och pålitlig bör man kontrollera så att de innehar F-skatt och är ett registrerat bolag för flyttstädning stockholm. Man kan dra av 50 % på arbetskostnaden med hjälp av ROT-avdrag vilket gör att det är extra värdefullt att anlita städfirman vitt. Då finns det underlag för vem som varit i lokalen under vilka tider och om något skulle ha försvunnit blir det lättare att genomgå en brottsundersökning. Anlitar man en städfirma svart kan det verka som en bra deal tills något oförutsett händer.