Hur ofta flyttar man egentligen?

Jag läste en artikel för ett tag sen som handlade om oss svenskar och hur ofta vi flyttade per livstid. Från vad jag kommer ihåg så flyttade vi i snitt 8 gånger per liv. Och då var majoriteten av dessa flyttar innan vi fyllde 30. Efter 30 var det bra mycket färre flyttar än innan. Och självklart varierar det stort mellan individer. Jag tyckte det var lustigt att det var så få flyttar efter 30, men jag kan förstå varför. Troligen är man mer etablerad då, kanske har skaffat familj och ett fast jobb och så vidare. Då är det ju mycket jobbigare att flytta på sig (om man inte tar hjälp av en bra flyttfirma förstås, mer om det senare i artikeln).

Så om vi bara flyttar 8 gånger per liv

Första gången är när vi flyttar hemifrån våra föräldrar till vårt första boende, detta är kanske den största flytten vi gör på ett sätt, och den minsta på ett annat. Det krävs mod när man flyttar hemifrån för första gången, för vissa i alla fall. Andra ser det bara som en befrielse. Det beror väl lite på vilken relation man har till sin familj och hur mogen man känner sig för att flytta med sin flyttfirma Göteborg. Efter första flytten har vi 7 kvar. Kanske flyttar vi runt några gånger under universitets-perioden. Byter studentboende, kanske byter stad eller byter skola. Säg att det blir en 4-5 flyttar under tiden vi pluggar.

De sista 2-3 flyttarna

Är kanske när vi får vårt första handskontrakt, eller hittar någon som vi vill flytta ihop med. Vid det här laget har vi troligen samlat på oss en del möbler av den här flyttfirma Göteborg och andra tillhörigheter, det är inte längre lika lätt att flytta som när vi var fattiga studenter och bara hade tre flyttkartonger att hålla reda på.

När man är på absolut sista flytten med flyttfirma

Man hittar sitt drömhus och har en liten familj på gång. Är det då inte lika bra att unna sig en flyttfirma? Det kostar ju inte sådär jättemycket och det går så mycket smidigare när man har hjälp från en bra flyttfirma. Hela flytten går som en dröm och man kan slappna av med flyttfirma Göteborg. Man flyttar ju inte mer sen, så om man slår ut kostnaden för flyttfirma på hela livet blir det rätt så billigt att unna sig det för just den här viktiga flytten.